pelpindapodium001200x200 

BIG DATA EN MUZIEK: DE HYPE EN DE HYMNE

PPP 2015

DeBezettingSpeelt1 

De Bezetting Speelt bespeelt de hymne. Het tienkoppig kamermuziekensemble is niet gebonden aan een vaste bezetting, waardoor een ongekende variëteit aan klanken ontstaat. De 5 strijkers en 5 blazers van het ensemble spelen op deze avond stukken van hun recent verschenen cd en brengen zo een ode aan de ongekende rijkdom van en in de klassieke muziek.

mappingpower1 

Rebecca Moody benadert de relatie vanuit de hype. Zij is assistent professor aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en onderzoekt de impact van nieuwe technologieën op de wijze waarop wij de wereld om ons heen beleven. Haar aandacht gaat daarin vooral uit naar de opkomst van de visuele cultuur en socio-technologische factoren voor kenniscreatie. Samen met professor Victor Bekkers schreef zij het onlangs verschenen boek: Visual Culture and Public Policy: Towards a Visual Polity. Vanavond zal zij reflecteren op de dynamische verhouding tussen techniek en samenleving.

Carmen2 

Carmen Sjardijn is de moderator van de avond. Binnen haar functie als interim manager bij Bureau Interim Management Rotterdam, fungeert zij regelmatig als dagvoorzitter en gespreksleider van stadsdebat tot workshops.

Childhood2014101141 

Childhood zal de avond muzikaal afsluiten. Deze vierman band speelt nummers uit de vroege jaren ‘70. Van de Rollings Stones tot Creedence Clearwater Revival en alles daartussen.

djnina 

DJ Nina, geboren in Brazilie, tot dj getogen in Oman. DJ Nina draait muziek zoals ze het leven omarmt: elke gelegenheid is een feest.

Het pelpindapodium 2015 is mogelijk gemaakt door:

Worm, De Bezetting speelt, Rebecca Moody, Carmen Sjardijn, Childhood en DJ Nina.

LogoDBSkleinWormKlikkesbauslogo800slogozwopwit

 

FOLLOW US

SmallSet4Icon1SmallSet4Icon2

© PELPINDAPODIUM 2015